Vi har bestämt oss – det blir uterum!

5 november, 2015 Fides Allmänt

En sak som vi har haft i tankarna en längre tid är vår längtan efter ett uterum. Ni vet, som en inglasad altan ungefär, fast mer som ett riktigt rum. Ett rum som man kan vara i även när det är lite ruggigare väder ute, och som man kan öppna upp när solen skiner. Vi har som sagt drömt om ett uterum länge och nu har vi faktiskt bestämt oss – nu ska det äntligen bli av! Det känns väldigt spännande och roligt. Vi kommer förstås att få vänta ett tag då vi faktiskt inte ens har beställt uterummet än, men vi har i alla fall bestämt oss och det är ett stort steg på vägen!

En annan sak som vi också har bestämt oss för är valet av leverantör. Vi har hittat riktigt grymma uterum hos Uterumsmästarna och vi har också hört mycket gott om dem, så vi har bestämt oss för att köpa vårt uterum från dem. De har bra kvalitet och bra priser och folk som har anlitat dem verkar väldigt nöjda, och det är ju trots allt det viktigaste. Man kan inte fejka ett gott rykte nu för tiden när alla kan dela med sig av sina åsikter och erfarenheter på nätet. Om någon har gjort ett dåligt jobb så kommer man att få läsa om det, för om det är något som människor tycker är viktigare än att tipsa om saker de gillar så är det att varna för sådant som de inte gillar. Och jag har faktiskt inte hittat något negativt om Uterumsmästarna, vare sig bland vänner och bekanta eller på nätet.

Nästa steg är väl att kontakta dem och se hur vi går vidare, hur lång tid det kan tänkas ta innan vi får vårt uterum och helt enkelt hur detaljerna ska se ut. Det är ju mycket att tänka på, många val man ska göra. Men det ska bli riktigt roligt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *