Planerar för fiskeresan

2 juni, 2014 Fides Okategoriserade

Just nu sitter jag och planerar för fiskeresan till Norge som ska ske i sommar. Det är mycket att tänka på, så jag passar på att blogga lite för att rensa huvudet. Det är inte direkt läge att komma på att man har glömt något när man har nått sin destination i Norges vildmark, så det gäller verkligen att man har koll på vad som ska packas ner. Inte för att jag har börjat packa än, men man kan aldrig vara för tidig med sin att göra-lista!

Förutom alla fiskegrejer så gäller det ju att man har med sig bra kläder, utrustning för att laga mat och sådant som man behöver för att leva i naturen. Jag har faktiskt köpt en ny kniv, för kniv måste man ha när man är ute. Jag brukar försöka hålla packningen lätt, men å andra sidan är jag inte den som vill leva ”vildmarksliv” och klara mig på så lite som möjligt heller. Jag har hellre med mig smarta verktyg för att förenkla för mig själv. Jag har till exempel med mig en smart liten såg som är perfekt när man ska fixa lite ved till elden.

En sak man måste göra innan man ska ut och tälta är att sätta upp tältet på gården för att se att inga delar saknas och att allt ser helt ut. Det är nästa sak på min att göra-lista!

tält


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *