Lyckad resa!

10 juli, 2014 Fides Okategoriserade

Jag har inte bloggat på ett tag nu, det blir ofta så på sommaren när man är ute och gör så mycket annat. Men jag kan i alla fall tala om att min fiskeresa till Norge blev väldigt lyckad! Jag hade fint väder, eller lagom väder för fiske kanske jag ska säga och det betyder inte allt för varmt och ”somrigt”, och jag fick ganska mycket fisk.

Fast det där med att få mycket fisk är ju inte det viktigaste. Visst är det roligt att få fisk men det är också mycket för naturupplevelsen som jag fiskar. För att komma bort och för att slappna av. Ibland släpper man ju tillbaka fisken, men jag fiskade också en del där jag faktiskt tog upp fisken och lagade till den vid mitt tält. Det är ingen idé att ta med sig fisk hem från Norge, då hinner den bli dålig.

Det blev en del flugfiske, en del med kastspö och så metade jag faktiskt lite också. Det är mysigt att göra lite av varje, lite beroende på vilket humör man är på. Jag hade med mig ganska mycket fiskeutrustning så jag kunde välja och vraka. Jag är väldigt glad över att resan blev så lyckad, och det bästa är att man alltid lär sig något när man är ute så här som man sedan kan ta med sig när man planerar nästa fiskeresa!

fisk


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *