Iväg mot Tällberg med jobbet i höst då

19 maj, 2016 Fides AllmäntFiske

I höst så ska vi till Tällberg på konferens med jobbet. Det ska handla om ergonomi och hur man kan undvika skador på jobbet. Inte riktigt mitt intresseområde kanske, men man tackar ju inte nej till hotell och hotellfrukost – ha ha!

Det bästa enligt mig är egentligen hur nära det är till så många fiskevatten där. Dalarna är ju ganska välomtalat när man pratar fiske och det finns mycket att hitta runtomkring Tällberg också. Konferensen är på en torsdag så jag funderar på om jag ska stanna några extra dagar efter – ta in på ett hotell och bara njuta av ensamheten. Jag, naturen och fiskarna.

Tips på bra fiskeställen runtom Rättvik?

Jag har kollat runt i lite olika forum efter vart det är bäst att åka om man ska fiska när man är där uppe. Nedan är den lista jag har tagit fram hittills, men det känns som att något saknas. Är jätte jätte tacksam om ni vill höra av er till mig med tips. Kommentera här i bloggen direkt …

  • Grövlan
  • Fuluälven
  • Oreälven
  • Sörälven
  • Tennan
  • Tyttbo
  • Vanån

Mest nyfiken är jag på att prova på harr eller gös. Men hade varit fint att få upp lite öring också. Det är gott att steka det och äta tillsammans med potatismos! Mums!

Bastu och relax
Tror jag ska spana in om hotellet vi ska bo på har någon bastu och relaxavdelning. Tänk dig en dag med fiske som du sedan avslutar med en kall i bastun. Mmmmmm….. Hoppas på bra mat i restaurangen också och en sådan där stor hotellfrukost som man drömmer om.

Älskar den här feta frukosten med bacon, korv och äggstanning. Det är mat för en karl det enligt mig. Bästa med att åka iväg och bo på hotell helt klart.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *