Fiskebloggar

8 maj, 2014 Fides Okategoriserade

Jag tänkte höra om det är någon som har tips på bra fiskebloggar? Jag läser en del men jag skulle vilja ha fler att läsa. Det är så roligt att se hur det går för andra, och ofta kan man få bra tips på utrustning eller fiskevatten som rekommenderas eller som man ska hålla sig borta från. Man får också mycket inspiration.

Jag söker framförallt flugfiskebloggar där man kan få tips om bra flugor, bra tekniker, bra fiskevatten eller andra saker. Det ska helst vara svenskt men jag kan läsa norska och danska också. Finska förstår jag inte ett ord av och bloggar på engelska kan jag visserligen läsa men det känns som att de inte ger mig så mycket med tanke på att vi har så olika förutsättningar beroende på var vi bor.

Men om ni vet någon riktigt bra fiskeblogg på engelska så får ni självklart tipsa mig om den också, och bloggarna behöver inte heller handla om flugfiske utan kan vara om andra typer av fiske eller fiske i allmänhet, men jag är inte så intresserad av havsfiske och trolling så om det är bloggar som enbart handlar om det så kan ni strunta i dem. Ös på med kommentarer nu så jag får lite härlig helgläsning!

mete


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *