Fiske på hösten

9 september, 2014 Fides Okategoriserade

Fiske på hösten är nog det bästa fisket som finns enligt mig. Visst nappar det bra och så, men det som gör det så härligt är att naturen är så skön på hösten. Träden lyser och sprakar av färg, luften är krispigt kylig och man får en sådan energi av att vara ute.

Regn är förstås inte så roligt, men det går att fiska ändå så länge man har rätt kläder. Man ska klä sig efter väder har jag fått lära mig sedan barnsben, så jag har egentligen inte så mycket emot att det regnar. Fast ibland vill man förstås hellre vara inne och mysa när det är regnigt och ruskigt på hösten.

Hösten är ju också svamparnas tid, och det händer ganska ofta att jag kombinerar fisketurerna med lite svampplockning. När man rör sig i skogen springer man på svamp då och då, så jag behöver oftast inte ens leta. Jag tar med mig det jag hittar hem och sedan blir smörgås med stekt svamp på. Otroligt gott!

svamp


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *