En bra webbyrå

29 april, 2015 Fides Allmänt

När internet fortfarande var något ganska exotiskt och det inte fanns flertalet datorer, surfplattor och smarta telefoner i var mans hem så jobbade jag med att bygga hemsidor. Jag fortsatte med detta i flera år, men nu är det 10 år sedan jag slutade. Därför blev jag ganska paff när en bekant till mig hörde av sig och frågade om jag skulle kunna tänka mig att hjälpa till med en hemsida till hans nystartade företag. Svaret blev förstås nej, för även om jag gärna skulle hjälpa honom så är förstås mina kunskaper väldigt förlegade vid det här laget.

Det är en otroligt snabb utveckling i den branschen och det som är nytt ena dagen är oanvändbart den andra. Man måste hänga med och lära sig allt nytt som kommer om man ska ha en chans att skapa något bra, och jag har inte hängt med på länge. Däremot hjälpte jag min bekant att nosa reda på en lovande webbyrå som kunde hjälpa honom med uppdraget. När det gäller byråer så poppar det upp nya sådana lite då och då, och jag har inte alls koll på vilka som finns nu för tiden, men jag vet ändå vad det är jag ska leta efter och därmed är det ganska enkelt för mig att få en uppfattning om vilka byråer som kan tänkas passa för uppgiften.

Jag hittade denna webbyrå som hade alla de kvaliteter som jag tycker att en byrå ska ha, både när det gäller tjänster, tidigare uppdrag och synsätt. Det sistnämnda är otroligt viktigt. Byrån måste ha rätt inställning och attityd, och den här byrån har fått ett rykte om att genuint bry sig om sina kunder. Det är nog det bästa ryktet man kan få, för kunderna är de bästa ambassadörerna. Dessutom har de konkurrenskraftiga priser, vilket förstås också är en viktig del i det hela.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *