En bra present

23 mars, 2016 Fides Allmänt

Om ni har följt den här bloggen ett tag så kanske ni minns att jag julen 2014 skrev om en julklapp som jag var himla nöjd med. Eller så minns ni inte alls det – varför skulle man lägga på minnet vad andra får i julklapp egentligen. Hur som helst så var det i alla fall en skopklämma jag fick.

En skopklämma är alltså en klämma och en skopa kombinerat, och en sådan har man till exempel som i mitt fall användning av på hundens foderpåse. Där behöver man en ordentlig klämma som sluter tätt runt påsen, och samtidigt behöver man något slags mått eller skopa att hälla upp maten med. Ibland brukar man ju få med sådana där små plastburkar på djuraffären när man köper mat, men jag tycker att de blir så äckligt feta när man förvarar dem i säcken, och det finns liksom inget annat bra ställe att förvara dem på. Med skopklämman har man alltid skopan på påsen. Genialt!

Fler skopklämmor åt folket!
Häromveckan fyllde en arbetskamrat till mig år, och några dagar tidigare hade vi suttit och diskuterat hundfoder då vi båda har hund. Han nämnde då att han för femtielfte gången hade slarvat bort decilitermåttet som han har bredvid säcken för att ösa upp mat. Så när jag kom hem gick jag direkt in på klammor.se och beställde en skopklämma åt honom. Det är därifrån min klämma är och den håller än och är som ny (av märket WeLoc som tydligen ska vara det bästa när det gäller klämmor).

Kollegan blev riktigt överraskad och glad över sin födelsedagspresent. Han fyllde inte jämnt eller så och vi brukar väl inte direkt ge varandra presenter på jobbet, men jag tycker att det är roligt att ge bort saker som någon annan verkligen har nytta av. Och ska man få något så är det ju roligast att få det när man minst anar det och inte när andra förväntas köpa något åt en. Vad jag har hört så är han också toknöjd med sin skopklämma!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *